OM OSS

    Advokatfirman Goddaslaw är en affärsjuridisk byrå som drivs av och för entreprenörer. Vi strävar efter att se möjligheter andra inte ser och att hjälpa våra klienter till bättre affärer. Vi ser våra kunder i sitt entreprenörskap och skapar de bästa juridiska förutsättningarna för de visioner de har. Sedan 2014 har advokatfirman Goddaslaw hjälpt sina kunder att genomföra framgångsrika affärer och projekt. 

Bland våra klienter finns framstående svenska företag och organisationer. Vårt grundläggande mål är att alltid överträffa våra klienters förväntningar och vara en långsiktig samarbetspartner. Vi strävar efter att växa starkare tillsammans med våra klienter.  

 Vi arbetar i team och pratar förutom svenska även engelska, ryska och franska. Goddaslaw har ett etablerat nätverk med advokatbyråer utomlands. 

I en omvärld i snabb förvandling förändras ständigt klienternas behov av rådgivning. Ett kontinuerligt förändringsarbete och en väl utvecklad anpassningsförmåga är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att vara en relevant och eftertraktad rådgivare. Vårt mål är att ständigt utveckla byrån på ett sätt som möter klienternas skiftande och allt mer avancerade behov.  

Det är viktigt för oss att lära känna våra klienter och förstå deras vardag, miljö och vad som driver dem. I vår rådgivning strävar vi efter att ta reda på vad som klienten egentligen behöver hjälp med och lösa den frågan. 

Namnet Goddaslaw är en ordlek från engelska goddess, gudinna. Vi värdesätter att kombinera mjuka värden som omhändertagande, värme och känslan för detaljer i bemötandet av våra klienter samtidigt som vi hjälper att lösa klienters frågeställningar med hårda värden som beslutsamhet, styrka och snabbhet.

Advokatfirman Goddaslaw​

Söker du ett Engagerat Pålitligt duktigt ombud?